top of page
Zoeken

Ontketen je saxofoonvaardigheden met een innovatieve methode in Rotterdam, hier is je saxofoonleraar

Ben je op zoek naar een saxofoonleraar in Rotterdam die een snelle en alternatieve benadering biedt voor het leren? Of ben je een klassiek musicus die graag de spannende wereld van improvisatie wil verkennen? Misschien worstel je met het begrijpen van de complexiteiten van muzikale harmonie en heb je een geduldige en grondige begeleider nodig? Zoek niet verder! Hallo, ik ben Davide, en ik sta klaar om je te helpen je muzikale potentieel te ontketenen!


Davide Romeo - Saxofoonleraar Rotterdam

Laat me mezelf even voorstellen. Ik ben Davide, afkomstig uit Caserta, in de buurt van Napels, en ik ben al sinds mijn vijfde levensjaar gepassioneerd door muziek. De afgelopen zes jaar heb ik de ongelooflijke kans gehad om mijn liefde voor muziek te delen door anderen les te geven. Ik heb vijf jaar lang mijn vaardigheden verfijnd aan het conservatorium en ben een transformerend Erasmus-jaar begonnen aan CODARTS in Rotterdam. Onderweg heb ik het voorrecht gehad om masterclasses bij te wonen van gerenommeerde muzikanten zoals Barry Harris, Ben Wendel, John Taylor en anderen. Als bewijs van mijn toewijding heb ik zelfs de finale bereikt van de prestigieuze "Premio Massimo Urbani"-wedstrijd.Maar genoeg over mij - laten we ons richten op jou en jouw muzikale ambities! Of je nu een beginner bent die zijn eerste stappen zet in de wereld van de saxofoon of een ervaren speler die zijn vaardigheden wil verfijnen, ik heb een innovatieve lesmethode ontwikkeld die is afgestemd op jouw behoeften. Met mijn begeleiding ga je op een muzikale reis als geen ander, waarbij traditionele technieken worden gecombineerd met frisse en spannende benaderingen.


Om je een voorproefje te geven van wat ik te bieden heb, heb ik een video voorbereid waarin ik mijn muzikale inspanningen laat zien. Je zult me zien de basis van het saxofoonspel verkennen, optreden met mijn Italiaanse muziekgroep genaamd LuiRo 4et, de saxofoon combineren met DJ-beats, en zelfs aan de slag gaan met piano- en zangstudio-opnames. Het is een bewijs van mijn veelzijdigheid en passie voor alles wat met muziek te maken heeft.

Nu vraag je je misschien af, hoe kun je aan de slag? Het is eenvoudig! Ik bied een proefles aan voor aspirant-muzikanten van alle leeftijden. Of je nu een jong talent bent of een ervaren persoon die zijn passie nieuw leven wil inblazen, deze gratis sessie geeft je een voorproefje van de transformerende ervaring die je te wachten staat.Als je ouder bent dan 21 jaar, is dit jouw link:


Als je jonger bent dan 21, is dit jouw link:


Mis deze kans niet om je saxofoonvaardigheden te ontketenen met een dynamische en boeiende leraar in de bruisende stad Rotterdam.

Onthoud, de saxofoon is niet zomaar een instrument; het is een poort naar het uitdrukken van je ziel door middel van muziek. Dus waar wacht je nog op? Laten we samen aan deze muzikale reis beginnen en de grenzeloze mogelijkheden ontdekken die voor ons liggen!

9 weergaven0 opmerkingen

Comments


1
2
bottom of page