top of page
Zoeken

Wat een NIET - Pianist moet weten over de piano!

Dit is een heel delicaat onderwerp voor mij en soms kan ik er ook niet zo beleefd over lijken. 😂 Mijn lesmethode is gebaseerd op de piano. Alles is ermee verbonden. Als je een instrument als de saxofoon, fluit, klarinet, trompet en andere monofone instrumenten wilt bespelen, is het beter als je gaat denken dat het goed is om ook piano te oefenen (dit zeg ik tegen mijn studenten in Rotterdam). Piano is HET instrument en uw typemachine ...


In dit artikel vind je een PDF (hier) met de intonatie op 3 of 5 noten.


De voorbeeldtoets is op II - V - I progressie in C majeur, doe het in alle twaalf toonsoorten! 😊 De noten zijn gekleurd zodat je duidelijk de afwisseling kunt zien tussen de 3e en 7e (richtnoten) van elk akkoord. Mocht je hierover vragen hebben, neem dan contact met mij op hier.


Als je geïnteresseerd bent om een ​​gesprek met mij te hebben over je doelen binnen de muziek, boek dan je online gratis les of persoonlijk les als u in Nederland woont.


Heel erg bedankt.


Davide.
16 weergaven0 opmerkingen

Comments


1
2
bottom of page